Contactati-ne: 021.255.21.83 sau vanzari@3x.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Ulei de Patchouli

Pret: 28.5 RON

Pret: 28.04 RON (TVA inclus)

Oferta expira in 3 ore.

IN STOC

Coletul ajunge marti

Cod Produs: NAT1388

Ulei stimulant, intaritor si astringent, cu un pronuntat efect antidepresiv asupra sistemului nervos, in stari de stres si anxietate. Datorita proprietatilor sale astringente si antiseptice se poate folosi in tratamentul acneii si al tenului gras.

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 8-16)   
   

Descriere

Ulei stimulant, intaritor si astringent, cu un pronuntat efect antidepresiv asupra sistemului nervos, in stari de stres si anxietate. Datorita proprietatilor sale astringente si antiseptice se poate folosi in tratamentul acneii si al tenului gras.

Uleiul de Patchouli este benefic in tratamentele de prevenire a imbatranirii pielii si a aparitiei ridurilor.


Sugestii de administrare:

  • Baie: adaugati 10 picaturi de ulei esential in apa de baie si stati in apa 15 min
  • Masaj: adaugati 8-10 picaturi de ulei esential la crema sau uleiul obisnuit de masaj si masati intregul corp
  • Inhalatii si aromaterapie camera: pentru inhalatii se pun cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte, iar pentru aromaterapie camera se pun 5 picaturi in candela.

Greutate/Volum - 7 ml



Ulei de Patchouli
Retete Cosmetice in care poate fi utilizat Ulei de Patchouli
Masca pentru ten cu probleme

Masca faciala ce ajuta la hidratarea zonelor foarte uscate, produ [...]

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: