Contactati-ne: 021-255.21.83 sau vanzari@deniro.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Ulei de Centella Asiatica

Pret: 20 RON

Pret: 19.34 RON (TVA inclus)

Oferta expira in 3 ore.

INDISPONIBIL MOMENTAN

Cod Produs: NAT2196

Stimuleaza sinteza colagenului si este un recunoscut regenerant tisular. Antiinflamator si reparator cu bune rezultate in eczeme si psoriazis. Cicatrizant reputat.

Dati-mi email cand produsul devine disponibil:
Email:

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 9-17)   
   

Descriere

Planta este originara din India unde este denumita Gotu Kola si in insulele tropicale din Oceanul Indian, si creste in salbaticie in locuri umede, mlastinoase si intunecoase.

Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii tesuturilor deteriorate si a problemelor venoase sau circulatorii in special si imbunatateste fluxul sanguin. S-au constat rezultate notabile in vindecarea pielii afectate de crapaturi, rani de diverse origini, arsuri si in cicatrizarea corecta a tesuturilor.

Metoda de obtinere: prin macerarea partilor aeriene a plantei proaspete in ulei vegetal
Zona geografica de provenienta: Franta
Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vascozitate medie, miros fin caracteristic

Componenti principali: acizi grasi, asiaticoside, madecassoside, brahmoside, brahminoside, campesterol, stigmasterol, sitosterol, elemente volatile


In Cosmetica:

  • aplicat ca atare nediluat pe piele, par, scalp, unghii, sau ca ingredient in compozitii cosmetice
  • ca ingredient in cremele dedicate tenului acneic
  • ca ingredient in unguente pentru piele crapata, deteriorata, afectata de arsuri sau postoperatorii
  • ca ingredient in uleiuri pentru tratarea venelor varicoase, a felbitelor, a starii de picioare grele
  • ca ingredient in compozitii cicatrizante
  • ca ingredient in compozitii pentru stimularea circulatiei sanguine, celulita
  • ca ingredient in masti sau uleiuri capilare pentru prevenirea sau tratarea caderii parului
  • ca ingredient in creme pentru stimularea sintezei colagenului, prevenirea ridurilor
  • ca ingredient in compozitiile cosmetice dedicate tenului matur, tern, lipsit de vitalitate


Combinatii recomandate:

  • cu ulei esential de chiparos pentru vene varicoase
  • cu ulei de tamanu si ulei esential de smirna sau cistus pentru cicatrizare
  • cu ulei de galbenele pentru epitelizare si tratarea pielii sensibile
  • cu ulei esential de cedru pentru edeme si retentii de apa
  • cu ulei de neem si ulei de chimen negru pentru purificarea pielii
  • cu ulei de ricin si ulei esential de oregano pentru scalp
  • cu ulei esential de musetel pentru piele iritata
  • cu ulei esential de tea tree pentru pielea acneica

Pastrare: fiind un ulei putin oxidativ, se pastreaza pana la 6 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35 grade C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni .

Date de siguranta: non toxic extern, non iritant, non sensibilizant ; nu este recomandat in sarcina si alaptare ; uz extern!



Prezentare: 50 ml


Utilizari


Ten, Corp, Nu se poate folosi in timpul sarcinii

Ulei de Centella Asiatica

Opinia cumparatorilor


1. folosesc acest ulei pt tratarea acneei. este foarte bun in lotiuni. semnele lasate de acnee se cicatrizeaza destul de bine.

de corina

2. il folosesc in creme pentru a echilibra nivelul de colagen din piele si pentru a preveni aparitia ridurilor.

de mariana

3. aveam o perioada cand imi cadea mult par. mi-am ajutat parul cu acest ulei de centella.

de doinitza

4. cicatrizeaza repede si bine ranile.

de violeta

5. aveam o arsura pe mana stang pe care mi-am facut-o din neatentie. uleiul de centella asiatica ma ajutat la vindecarea ei.

de miriam

Marturiile din aceasta sectiune sunt postate de utilizatori.
Rezultatele pot varia in functie de individ.

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: