Contactati-ne: 021.255.21.83 sau vanzari@3x.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Unt de Shea rafinat purificat

Pret: 11 RON

Pret: 7.71 RON (TVA inclus)

Oferta expira in 3 ore.

IN STOC

Coletul ajunge poimaine

Cod Produs: NAT2818

Untul de shea extrem de bogat in vitamine si acizi grasi, protejeaza pielea, este emolient. Regenereaza pielea si parul. Este purificat, prin urmare are un miros neutru si culoare alba.

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 8-22)   
   

Descriere

INCI: Butyrospermum parkii

Untul de Shea se obtine din fructul arborelui Shea-Karit , arbore care incepe sa rodeasca dupa aproximativ 15 ani si poate da roade de calitate maxima incepand de la varsta de 30 de ani.
Arborele de shea este un foarte important obiect al dezvoltarii durabile a economiei rurale africane.
Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de bastina unde se utilizeaza de secole, cat si in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare si vindecare, aplicat pentru a proteja si conditiona pielea si parul deteriorat de soare, vant si alti factori externi.
Compozitia sa in acizi grasi si fractiuni semnificative de nesaponificabile confirma calitatile de necontestat ale acestui unt: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii.
Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karit , sheabutter
Metoda de obtinere: extragere prin presare mecanica manual, rafinare si purificare non-chimica, decolorat si dezodorizat fara solventi


Proprietati organoleptice:
la temperatura camerei are consistenta solida, devine uleioasa la peste 35 grade C
culoare alb-crem
miros tipic, slab, usor a oleaginoase
densitate la 20 grade C: 0,91 (100 gr = 109,9 ml)
Alte elemente active (nesaponificabile): amyrine, lupeol, butyrospermol, phytosteroli, latex, vitamina A, vitamina E

Folosire :
aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda
in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii
in compozitiile cosmetice cu rol de protectie solara, pentru aplicare inainte si dupa expunerea la soare si pentru a reduce descuamarea pielii
ca ingredient in unguentele de masaj pentru muschii extenuati, pentru drenaj limfatic, impreuna cu active alese in functie de scopul tratamentului
ca ingredient de masare a scalpului uscat sau devitalizat, dar si pentru a stimula cresterea parului, combinat cu diverse active cosmetice alese in functie de specificul problemelor
ca ingredinet in masti pentru parul uscat, degradat, despicat si pentru disciplinarea parului cret sau rebel
ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale in timpul sarcinii pentru a mentine supletea pielii si pentru a preveni vergeturile. Poate fi utilizat cu succes si dupa nastere pentru a reduce vergeturile deja existente
pentru formularea balsamurilor de buze
pentru formularea cremelor de noapte hranitoare, vitaminizante inclusiv cu aplicare pe zona ochilor
in compozitii de exfoliere mecanica - gomaj
ca ingredient in unguente sau creme pentru maini sau aplicat ca atare pe mainile celor care lucreaza in ateliere, garaje.

Cantitate: 90 gr

Pastrare: fiind un unt rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25 grade C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
a nu se folosi de persoanele care sunt alergice la nuci, oleginoase si latex
uz extern!



Unt de Shea rafinat purificat
(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: