Suntem pe Yahoo! Messenger: Elena Contacteaza-ne pe Yahoo! Messenger | Ruxandra Contacteaza-ne pe Yahoo! Messenger | Sorin Contacteaza-ne pe Yahoo! Messenger

Contactati-ne: 021.255.21.83 sau vanzari@3x.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Produse


Ulei de arnica BIO

Pret: 30 RON (TVA inclus)

INDISPONIBIL MOMENTAN

Cod Produs: NAT5237

Uleiul de arnica stimuleaza procesul de regenerare a tesuturilor si se remarca prin efect antiimbatranire, blocand actiunea anumitor enzime responsabile de imbatranirea cutanata. Benefic pentru vindecarea ranilor, vanatailor, inflamatiilor.

Dati-mi email cand produsul devine disponibil:
Email:

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 8-22)  0371.231.020
(Weekend: 8-16)   
   

Descriere

Arnica montana este o planta medicinala folosita din cele mai vechi timpuri pentru vindecarea ranilor.
Stimuleaza procesul de regenerare a tesuturilor, grabind vindecarea ranilor. Distruge microorganismele si impiedica multiplicarea bacteriilor si ciupercilor patogene. Mai mult, datorita efectelor tonice este un excelent remediu pentru tonusul scazut al organismului in perioada iernii. In urma studiilor biochimice au fost identificate peste 70 de substante din care mai mult de jumatate sunt principii active cu actiune biologica recunoscuta.

Metoda de obtinere: prin macerea florilor de arnica in ulei de soia

Tara de provenienta: Germania

Prezentare: lichid clar, culoare galben-aurie, miros fin specific, vascozitate medie

Ingrediente INCI: Helianthus annuus seed oil, Arnica Montana flower extract


Prezentare 50 ml


Mod de utilizare:

  • ca atare nediluat, aplicat pe pielea devitalizata, imbatranita, ten uscat, palid
  • ca atare, nediluat pe pielea afectata de vanatai, entorse, probleme similare
    combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice pentru ingrijirea zilnica a pielii inflamate
  • ca ingredient inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90% in functie de rereta, gravitatea sau raspandirea problemei
  • ca ingredient adaugat in faza uleioasa pentru prepararea de geluri, creme si lotiuni specifice
  • ca ingredient in unguente pentru sportivi


Proprietati

  • antiinflamator
  • antiechimotic
  • antioxidant
  • usor antiseptic
  • cicatrizant
  • calmant
  • antalgic
  • elasticizant
  • protectie contra radicalilor liberi
  • antiimbatranire

Recomandari

  • ten imbatranit, blocheaza actiunea anumitor enzime responsabile de imbatranirea cutanata
  • piele palida cu microcirculatie slaba
  • contuzii, hematoame, echimoze, edeme
  • topic pentru tratarea pielii afectate de taieturi, inflamatii si eruptii cutanate
  • inflamatie de la muscaturi de insecte
  • vanatai, entorse, luxatii
  • dureri musculare, reumatice
  • umflare din cauza fracturilor
  • stimularea scalpului, intareste radacina parului
  • alinarea durerilor muschilor intinsi sau incordati


Pastrare:

  • fiind un ulei putin oxidativ, se pastreaza pana la 6 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35 grade C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni.

Date de siguranta

  • non-toxic, posibil iritant al mucoaselor, non-sensibilizant
  • a se evita utilizarea de persoanele alergice la asteracee
  • a nu se aplica pe rani deschise
  • nu lasati la indemana copiilor
  • uz extern!






Ulei de arnica BIO
Retete Cosmetice in care poate fi utilizat Ulei de arnica BIO
Roll-on SOS pentru afectiuni minore

Compozitie ce ajuta la calmarea si vindecarea zgarieturilor, lovi [...]

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: