Contactati-ne: 021.255.21.83 sau vanzari@3x.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Produse


Ulei de Trandafir BIO

Pret: 30 RON (TVA inclus)

IN STOC

Coletul ajunge poimaine

Cod Produs: NAT5496

Uleiul de Trandafir Salbatic este singurul ulei vegetal care contine o forma foarte activa a vitaminei A, si anume tretinoinul, in cantitati de aproximativ 125 micrograme la 100 grame de ulei. Tretinoinul este o substanta activa ce sta la baza multor produse dermatologice destinate tratarii acneei.

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 8-22)  0371.231.020
(Weekend: 8-16)   
   

Descriere

INCI: Rosa canina seed oil

Proprietati ale uleiului de trandafir salbatic

Uleiul de Trandafir Salbatic este singurul ulei vegetal care contine o forma foarte activa a vitaminei A, si anume tretinoinul, in cantitati de aproximativ 125 micrograme la 100 grame de ulei. Tretinoinul este o substanta activa ce sta la baza multor produse dermatologice destinate tratarii acneei.

Uleiul de Trandafir Salbatic este si unul dintre uleiurile vegetale cu cea mai mare concentratie de Omega 3 si Omega 6, cu importanta majora in regenerarea si mentinerea hidratarii pielii.

Toate acestea fac din uleiul de Trandafir Salbatic un ingredient indispensabil pentru:
- tratamentul acneei
- diminuarea ridurilor, inclusiv a ridurilor fine din jurul ochilor
- regenerarea pielii expuse excesiv la soare
- ingrijirea tenului gras, cu pori dilatati
- diminuarea petelor pigmentare
- ingrijirea pielii sensibile
- imbunatatirea elasticitatii pielii (acest ulei avand rol important in stimularea productiei de colagen)
- tratamentul varicelor
- vindecarea cicatricilor

Uleiul de Trandafir Salbatic de Chile se absoarbe rapid, fara a lasa reziduuri grase pe piele, cu toate acestea are un efect pronuntat de hidratare si catifelare si este un bun vector pentru substantele active din produsul cosmetic in care este inclus.

Continut in substante naturale active:

- squaleni cu rol antioxidant si emolient
- vitamina E (d-alpha tocopherol)-in procent de pana la 0,09% (90miligrame la 100 de grame)
- vitamina C (de 20 de ori mai mult decat portocalele)
- vitamina K (rol benefic in afectiuni precum cuperoza, datorita potentialului sau de a stimula coagularea sanguina).
- acizi grasi saturati: acid palmitic 3,67%, acid stearic 1,91%

Recomandat pentru includerea in cosmetice precum:
- produse antiaging
- produse de dupa plaja, mai ales daca se adauga si vitaminele E si A
- creme pentru tenul sensibil, unde se foloseste cel mai bine in combinatie cu uleiul din samburi de caise
- produse pentru bebelusi (uleiuri de masaj, lotiuni de curatat).

Mod de pastrare: la frigider.



Utilizari


Ten, Corp, Se poate folosi in timpul sarcinii


100% natural, obtinut prin presarea la rece a semintelor
INCI: Rosa canina seed oil, tocopherol



Ulei de Trandafir BIO
Retete Cosmetice in care poate fi utilizat Ulei de Trandafir BIO
Crema cu ceai verde si trandafiri

Crema hidratanta ce protejeaza pielea de agresiunile aduse de pol [...]

Ser contur ochi cu ulei de Trandafir Salbatic de Chile

Ulei special ce ingrijeste si ajuta la diminuarea ridurilor fine [...]

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: