Contactati-ne: 021.255.21.83 sau vanzari@3x.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Extract CO2 de Rodie BIO

Pret: 11 RON

Pret: 7.65 RON (TVA inclus)

Oferta expira in 3 ore.

IN STOC

Coletul ajunge maine

Cod Produs: NAT5502

Extract CO2 de Rodie este reputat pentru proprietatile sale antiinflamatoare si calmante, avind efecte benefice pentru pielea sensibila, iritata.

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 8-22)   
   

Descriere

INCI: Punica Granatum

Proprietati ale extractului pur de Rodie

Obtinut prin tehnologie inalta ( extractia cu ajutorul dioxidului de carbon din seminte ) care pastreaza intacte substantele active ale plantei, extractul de rodie este renumit pentru combinatia nemaiintalnita de acizi grasi polinesaturati, fitoestrogeni, polifenoli si flavonoizi, ce ii confera proprietati calmante, regenerante si antioxidante.

Dintre constituentii activi se remarca acidul punicic - acid polinesaturat conjugat rar, prezent in concentratie inedita de 66,1% in acest lot. Acesta este reputat pentru proprietatile sale antiinflamatoare si calmante, avind efecte benefice pentru pielea sensibila, iritata.

Acidul punicic impreuna cu alti acizi polinesaturati, fitosteroli, polifenoli si flavonoizi, cu rol antioxidant si regenerant, fac din extractul de rodie un activ antirid natural exceptional.

Specificatii tehnice:

Acizi polinesaturati

- acidul punicic (66,1%) - mai mult cu 5% fata de lotul anterior
- acidul linoleic (7,6%) - acid gras polinesaturat, cu rol antioxidant, antiinflamator, reparator si de mentinere a hidratarii pielii
- acidul alpha-linolenic

Acizi mononesaturati - acidul oleic* ( 6,4%)
Acizi grasi saturati - acidul palmitic (3%) si acidul stearic* (2,2%)
Vitamina E(alpha-tocopherol) (0,21%) - antioxidant natural
Fitosteroli (0,66%) - rol antiinflamator si reparator
Squalane (0,12%) - proprietati emoliente si antioxidante
Substante nesaponificabile - 3,5%

Indicat pentru:

- tenul uscat sau matur
- tenul iritat, sensibil
- probleme ale pielii precum eczemele, arsurile solare, iritatiile dupa ras

Concentatii recomandate: 1-5% in serumuri sau faza uleioasa a emulsiilor. Acest extract este foarte concentrat (aproximativ 12,5 kg de seminte au fost folosite pentru a extrage un singur kilogram de extract), de aceea o cantitate foarte mica este suficienta pentru a genera efecte terapeutice benefice.

Actioneaza sinergic impreuna cu:

- bisabololul, alantoina si maceratul de galbenele pentru un efect antiinflamator si reparator
- uleiul de luminita serii, borago, macadamia si uleiul esential de lemn de trandafir pentru un efect antirid

Nota: extractia cu ajutorul dioxidului de carbon este diferita de presarea la rece sau la cald. Acest procedeu permite obtinerea unor extracte 100% naturale, fara resturi de solventi, ce pastreaza intacte substantele active si proprietatile organoleptice originale ale plantei.

Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Certificat ecologic la furnizor

Provenienta materiei prime (seminte de rodie): Azerbadjian.

Mod de prezentare: flacon de sticla. Continut de 10 gr



Extract CO2 de Rodie BIO
Retete Cosmetice in care poate fi utilizat Extract CO2 de Rodie BIO
Ulei pentru baie cu caise si rodie

Baia este un moment perfect pentru a avea grija de piele. Acest u [...]

Ser contur ochi cu ulei de Trandafir Salbatic de Chile

Ulei special ce ingrijeste si ajuta la diminuarea ridurilor fine [...]

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: