Contactati-ne: 021.255.21.83 sau vanzari@3x.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Extract CO2 de Rozmarin

Pret: 11 RON

Pret: 7.65 RON (TVA inclus)

Oferta expira in 3 ore.

IN STOC

Coletul ajunge maine

Cod Produs: NAT5503

Acest extract concentrat este recomandat si pentru ingrijirea tenului sensibil, fiind inzestrat si cu proprietati antiinflamatoare .

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 8-22)   
   

Descriere

Proprietati ale extractului de Rozmarin

Extract 100% natural, obtinut din frunze de rozmarin prin extractie cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. Acest extract nu contine, in afara uleiului de floarea soarelui certificat ecologic, nici un fel de aditiv, reziduuri de solventi, metale grele sau microbi.
Pentru obtinerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 4 si 6,7 de kilograme de frunze.

Provenienta frunzelor: Maroc

Proprietati organoleptice: produs de culoare maronie inchisa, vascos la temperatura camerei, lichid la temperaturi mai mari de 40 gr C, cu miros caracteristic.

Principii active prezente in extractul de rozmarin:
o 14% diterpeni fenolici, dintre care se remarca acidul carnosic (10,9%), cu rol antioxidant si implicit de stopare a stresului oxidativ (deteriorarea celulelor vii de catre radicalii liberi).

Datorita prezentei diterpenilor fenolici, extractul de rozmarin este cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, avand beneficii atat pentru piele cat si pentru produsul final, caruia ii previne rancezirea. Studiile au demonstrat ca extractul de rozmarin este mai eficient din punct de vedere antioxidant decat vitamina E.

Acest extract concentrat este recomandat si pentru ingrijirea tenului sensibil, fiind inzestrat si cu proprietati antiinflamatoare .

Nu in ultimul rand se remarca proprietatile sale antimicrobiene (in special impotriva streptococilor, stafilococilor, bacililor, Propionibacterium acnes si candida), extractul de rozmarin avand efecte benefice si pentru tenul acneic sau cu imperfectiuni.

Recomandat pentru:
o prepararea produselor antirid, regenerante sau destinate tenului sensibil
o includerea in uleiuri pentru a preveni rancezirea lor

Poate fi inclus in:
o faza finala a emulsiilor
o creme si lotiuni gata preparate
o uleiuri de masaj
o creme compuse exclusiv din uleiuri si unturi vegetale, fara faza apoasa

A se pastra de preferat la frigider, ferit de lumina.

Concentratii recomandate: 0,05 a 0,1 % pentru prevenirea rancezirii uleiurilor saturate, 0,2 a 0,4 % pentru uleiurile polinesaturate. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mica aduce beneficii terapeutice importante. Influenteaza culoarea si parfumul produsului final.

Ingrediente: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Mod de prezentare: la flacon de sticla de 10ml.



Extract CO2 de Rozmarin
Retete Cosmetice in care poate fi utilizat Extract CO2 de Rozmarin
Sampon pentru par gras cu Rozmarin

Sampon parfumat destinat parului ce se ingrasa foarte repede.

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: