Ne dorim sa avem un par lung si sanatos insa metodele pe care le alegem nu ne ofera si rezultatele pe care ni le dorim, chiar si daca le utilizam corect.
Pe langa utilizarea tratamentelor este necesar ca si alimentatia sa fie una corespunzatoare, sa fie bogata in vitamine.

Pe piata se gasesc foarte multe tratamente care spun ca ajuta la cresterea parului insa in compozitia multora se regasesc ingrediente care fac exact  opusul sau.
Ajungem in situatia in care nu mai credem ca putem ajuta parul sa creasca si ne pierdem orice fel de incredere. 

In ultimii ani insa, cu toate am inceput incet, incet, sa oferim o sansa produselor naturale si asta datorita faptului ca ne-am saturat de celelalte produse.  Exista mari diferente intre acestea, rezultatele chiar apar si sunt cele pe care ni le-am dorit intotdeauna. 
Rezultate pot aparea dupa o perioada mai lunga de utilizare, produsele naturale au nevoie de timp pentru  a putea actiona intr-un  mod cat mai natural.

Tratamentele naturiste nu sunt greu de preparat, acestea se pot face acasa dupa anumite retete cosmetice, la fel trebuie sa avem rabdare dar si indemanare pentru a le prepara corect.
Sunt si alte metode mult mai simple, le putem  cumpara gata preparate. Tot ce trebuie sa facem este sa verificam ingrediente din care acestea sunt facute si sa verificam daca acestea  ne pot afecta in vreun fel mai tarziu sanatatea organismului. 
Traim intr-o perioada in care accesul la informare este mult mai simplu decat in trecut, trebuie sa profitam de acest lucru  si sa ne informam, doar este vorba de sanatatea si viata noastra.

Natura ne ofera o multime de oportunitati pentru a avea un par lung si stralucitor, trebuie doar sa incepem sa folosim ingredientele naturale.
Putem prepara sampoane, masti intensive, uleiuri tratament  cu ajutorul uleiurilor vegetale, esentiale, vitaminelor, mineralelor, care sa ne ajute parul sa creasca mai repede si sanatos.

Unul dintre cele mai folosite si recomandate tratamente pentru cresterea parului  este uleiul de ricin. Acesta se poate aplica direct pe par, masand usor pentru cateva minute dupa care se spala parul cu sampon.
Folosit regulat, acesta va ajuta la cresterea si regenerarea firelor de par, va preveni despicarea varfurilor si deteriorarea generala a podoabei capilare.

Tratamentele naturiste sunt mai putin costisitoare si rezultatele chiar apar.