Retur 60 zileAmbalare discretă
Vitamina E de Sinteza, 10 g
24 Lei
Indisponibil momentan Cod: NAT4478
Vitamina E este un reputat antioxidant si protector celular, activ antiimbatranire, netezeste si repara pielea, este elasticizant. Un adaos de vitamina E in uleiuri sau creme previne rancezirea acestora.
Cum avem grijă de comanda ta
- Livrare 24hPrin easybox sau curier, la ușa ta
- Fără cost de la 350 leiSub prag, livrarea e 19 lei: easybox sau acasă
- Ambalaj fără indiciiNimic pe cutie nu spune ce ai comandat
- 60 de zile de gândireReturnezi produsul, iar banii revin la tine
- Alegi tu cum plăteștiRamburs, card bancar, Google Pay ori Apple Pay
Ce conține și cum se folosește
Acest antioxidant tradițional este indispensabil pentru prepararea produselor de protectie solara si a cremelor destinate tenului matur sau uscat. Are actiune antiinflamatoare, avand un rol important in procesul de vindecare, amelioreaza microcirculatia sanguina si imbunatateste elasticitatea pielii.
Caracteristici:
- activ antiaging, pentru ca lupta impotriva actiunii radicalilor liberi si contracareaza efectele expunerii excesive la soare
- antioxidant puternico antiinflamator
Recomandat pentru includerea in:
- cosmeticele adresate tuturor tipurilor de ten, avand actiune dubla, de activ antiaging si antiinflamator, dar si de prelungire a termenului de valabilitate a produsului finit
- uleiurile de masaj si, in general, in uleiurile bogate in acizi polinesaturati, pentru a preveni rancezirea lor. Concentratii recomandate: 0,01-2%, in faza finala a retetei.
Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Nu lasati la indemana copiilor. Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.
INCI: Tocopherol.
Prezentare: lichid uleios, de alură galben-maronie, fara miros.Acest antioxidant tradițional este indispensabil pentru prepararea produselor de protectie solara si a cremelor destinate tenului matur sau uscat. Are actiune antiinflamatoare, avand un rol important in procesul de vindecare, amelioreaza microcirculatia sanguina si imbunatateste elasticitatea pielii.
Caracteristici:
- activ antiaging, pentru ca lupta impotriva actiunii radicalilor liberi si contracareaza efectele expunerii excesive la soare
- antioxidant puternico antiinflamator
Recomandat pentru includerea in:
- cosmeticele adresate tuturor tipurilor de ten, avand actiune dubla, de activ antiaging si antiinflamator, dar si de prelungire a termenului de valabilitate a produsului finit
- uleiurile de masaj si, in general, in uleiurile bogate in acizi polinesaturati, pentru a preveni rancezirea lor. Concentratii recomandate: 0,01-2%, in faza finala a retetei.
Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Nu lasati la indemana copiilor. Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.
Anti Rid
Anti Imbatranire
Calmant Cutanat
Dupa Bronz
Protector
Protectie Solara
Psoriazis
Reparator
Ten Matur
Ten Uscat
Zona Ochilor
Experiențe (0)
Fii prima persoană care adaugă un review.

