Contactati-ne: 021-255.21.83 sau vanzari@deniro.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Extract CO2 de Zmeura

Pret: 14 RON

Pret: 15.29 RON (TVA inclus)

Oferta expira in 3 ore.

IN STOC

Coletul ajunge sambata sau luni

Cod Produs: NAT2204

Extract pur, 100% natural, obtinut din seminte de zmeur„ prin extractie cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. In afara extractului de rozmarin cu rol de stabilizare, acest produs nu contine nici un fel de aditiv, urme de solventi, metale grele sau microbi si nu a fost diluat cu alte uleiuri vegetale.

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 9-17)   
   

Descriere

  • Extract pur, 100% natural, obtinut din seminte de zmeur„ prin extractie cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. In afara extractului de rozmarin cu rol de stabilizare, acest produs nu contine nici un fel de aditiv, urme de solventi, metale grele sau microbi si nu a fost diluat cu alte uleiuri vegetale.
    Pentru obtinerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 7 si 8 de kilograme de seminte.

    INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

    Propriet„ti organoleptice: ulei galben-maroniu, cu miros vegetal, stabilizat cu 0,05% extract de rozmarin

    Solubilitate: insolubil in ap„, solubil in uleiuri.

    Specificatii tehnice:

    o 53,5% acid linoleic
    o 28,8% acid alpha-linolenic
    o 12,2% acid oleic
    o 3,2% acid palmitic
    o 0,31 tocopheroli

    Aportul mare de acizi grasi esentiali (82%) si tocopherol pe care il aduce acest extract din seminte de zmeur„ ajut„ la calmarea si regenerarea pielii, precum si la combaterea imb„tranirii premature si form„rii ridurilor. Extractul din seminte de zmeur„ hidrateaz„ si mentine elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii dup„ expunerea la soare.

    Recomandat pentru includerea in produsele de ingrijire pentru
    o tenul sensibil
    o pielea matur„
    o lotiuni pentru dup„ plaj„
    o pielea cu dermatite, eczeme, iritatii
    o inflamatii

    Poate fi inclus in:
    o faza final„ a emulsiilor
    o creme si lotiuni gata preparate
    o uleiuri de masaj
    o creme compuse exclusiv din uleiuri si unturi vegetale, f„r„ faz„ apoas„

    A se p„stra de preferat la frigider, ferit de lumin„.

    Concentratii recomandate: 1-5%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mic„ aduce beneficii terapeutice importante.


Date de siguranta: non toxic extern, non iritant, non sensibilizant . uz extern!


Prezentare: 10 ml



Utilizari


Ten, Corp, Se poate folosi in timpul sarcinii, Copii

Extract CO2 de Zmeura

Opinia cumparatorilor


1. Imi place...este un ulei gros dar care intra foarte repede in piele si o netezeste, o improspateaza. Are un miros neutru, verde, crud. Il pastrez la frigider si il folosesc seara dupa demachiere. Dimineata tenul meu mixt e minunat!

de Diana P

2. uleiul de zmeura poate sa aibe un factor de protectie foarte mare… in functie de cantitatea adaugata :)

de mihaela

3. uleiul de zmeura are si un rol antiinflamator , este benefic in tratarea eczemelor sau a petelor.

de lorette

4. Il utilizat ca si demachiant, sunt multumita de acest ulei.:)

de Ionela,Alexandria

5. il aplic in compozitia cremei de noapte, imi ingrijeste pielea sensibila.

de dana,pitesti

Marturiile din aceasta sectiune sunt postate de utilizatori.
Rezultatele pot varia in functie de individ.

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: