Recunoscut activ in compozitiile anticelulitice si pentru slabire, este bun deodorant si tonic. Ajuta tenurile grase, ameliorarea edemelor, a pungilor de sub ochi. Ideal in diverse masaje.
Uleiul esential de fenicul este obtinut prin distilarea din semintele zdrobite ale plantei. Feniculul face parte din familia umbreliferelor. Este nativ in asia unde creste spontan si fiind aclimatizata se cultiva azi si in zonele temperate. Seamana cu mararul, anasonul si chimenul. Utilizarea uleiului esential de fenicul dar si a extractelor sau a plantei sub forma de condiment se face din timpuri stravechi. Feniculul este întrebuințat in bucatarii traditionale din Iran, China, Sri Lanka sau India. Contine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la articolele cosmetice 2003/15/CE): niciunul alergen Metoda de obtinere: prin distilarea in aburi a semintelor Prezentare: lichid clar galben spre incolor, vascozitate redusa Zona geografica de provenienta a plantei: Ungaria Aroma: proaspata, agreabila, similara cu aroma anasonului Componenti principali: anethol, estragol, alpha-pinene, alpha-phellandrene, fenchone, myrcene Pastrare: inchis ermetic, in loc uscat, ferit de caldura si lumina Date de siguranta: non-toxic, non-iritant, non-alergizant a nu se utiliza la copiii sub 6 ani a se evita întrebuințarea de catre ființele cu patologii estrogeno-dependente, fibrom uterin nu este recomandat in sarcina nu lasati la indemana copiilor uz extern! Prezentare: 10ml
Cantitate: 10 ml Livrare: Discretă la adresă sau Easybox Brand:Naturo