Contactati-ne: 021-255.21.83 sau vanzari@deniro.ro

Welcome! User Name

COSUL MEU:   0 produse   0 RON
 

  • Produs
  • Cant.
  • Pret
  • Nu aveti niciun produs in cosul dvs. de cumparaturi.
 

Ulei de Caise virgin

Pret: 11 RON

Pret: 6 RON (TVA inclus)

IN STOC

Coletul ajunge sambata sau luni

Cod Produs: NAT2959

Uleiul de caise este un penetrant exceptional, ilumineaza si satineaza pielea. Potrivit pentru orice tip de piele, reprezinta o buna baza pentru masaj facial, pentru purtarea adanca in piele a principiilor active si a uleiurilor esentiale.

Adauga in cos

Telefoane vanzari:  021.255.21.83
(Luni-Vineri: 9-17)   
   

Descriere


Caisul este un pom fructifer foarte raspandit si cunoscut in intreaga lume. Apartine familiei rosaceelor, genul Prunus, este un arbore relativ mic, cu inaltimea de 8-12 metri. Florile rozalii incanta primavara cu mirosul lor imbietor. A fost cunoscut in Armenia (de unde si denumirea botanica) de sute de ani si a fost cultivat atat de mult timp acolo incat de multe ori este considerat a fi nativ acolo, alte surse mentioneaza originea in China.

Uleiul extras are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale ca proprietati si este un ingredient universal ideal a fi inclus in cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasa urme grase, este bine absorbit de piele, nu lasa tenul lucios.
Metoda de obtinere: prin presare la rece a samburilor din fructele coapte
Zona geografica de provenienta: Spania
Prezentare: lichid clar galbui, vascozitate redusa, miros usor caracteristic

Se foloseste:
aplicat pe piele ca atare, nediluat

ca si ingredient inclus in compozitii cosmetice pentru uleiuri faciale, masaj si gomaj facial
ca si ingredient in prepararea uleiurilor de masaj impreuna cu alte ingrediente cosmetice specifice
nediluat sau ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea gatului si decolteului
ca si ingredient in uleiuri inainte si dupa bronzare
ca si ingredient in serumuri pentru contur ochi

Pastrare:


fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25 grade C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.


Date de siguranta:


non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant

uz extern!


Utilizari


Ten, Corp, Copii, Se poate folosi in timpul sarcinii

Ulei de Caise virgin
Retete Cosmetice in care poate fi utilizat Ulei de Caise virgin
Crema pentru ten sensibil

Crema pentru tenul sensibil ce hidrateaza intens, calmeaza iritat [...]

Ulei calmant dupa epilare

Ulei ce calmeaza pielea iritata si inrosita dupa epilare. Pielea [...]

Opinia cumparatorilor


1. Eu folosesc de 2 ani uleiuri vegetale pt fata. Si pt demachiat si pt curatat fata si ca crema hidratanta.sunt multumita de efectele bune pe care mi le ofera.

de Dana,Bucuresti

2. Am tenul uscat si sensibil si de cate ori am incercat sa ma dau cu creme din comert, tenul mi se inrosea imediat. Cu uleiul de caise nu am nici o problema.

de Andreea

3. intra bine in piele, nu lasa urme grase!

de maryna

4. il folosesc la demachiere. este f bun, dizolva si rimelul rezistent la apa.

de branDusa

5. efectul lasat de uleiul de caise pe piele este unul moale, imi hraneste si protejeaza pielea impotriva uscarii.

de Simona,Craiova

Marturiile din aceasta sectiune sunt postate de utilizatori.
Rezultatele pot varia in functie de individ.

(+) Adauga opinie

Adauga opinie

Produsul a mai fost comandat impreuna cu: